Galerie

In alles wat politiemensen doen, liggen emotionele toestanden op de loer.

uit 2010 tot 2018 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

In concert

In concert

2018

en nu maar genieten met een marsmuziek gespeeld door de muziekkapel van de Antwerpse politie met de tamboer-majoor op kop!

CAr for sale

CAr for sale

2014

Een garage. Een ongeval? Een schietpartij? Er zijn slachtoffers. Die worden bijgestaan door ter hulp gesnelde politiemensen. Een kreet van pijn. Is er iemand dood?

The knife

The knife

2014

Een moord? Poging tot zelfmoord? Een drama... Is de politie nog op tijd om erger te voorkomen? Welk verhaal schuilt er achter het bebloede mes?

Splash

Splash

2014

Een hond en zijn baas. Samen in achtervolging; samen op training. 

Red and blue

Red and blue

2013

Rellen. In de hitte van de strijd worden alle middelen gebruikt om de veiligheid en vuur terug onder controle te krijgen

The cavalry

The cavalry

2013

Ruiters drijven hun paarden door de oranje mist. 

On the run

On the run

2012

Rellen. Politie tracht de rust te laten terugkeren. Burgers moeten op de loop. Niemand is veilig.

Molotov

Molotov

2012

Rellen. Iedereen moet rennen om weg te komen. Er wordt geweld gebruikt. Onherkenbare relschoppers gooien met zelfgemaakte bommen. De stad staat in vuur en vlam. Depolitie moet de rust en veiligheid terug brengen...

on fire

on fire

2012

Rellen in de stad. De stad staat in vuur en vlam. Brandbommen worden gegooid. De politie probeert de orde te handhaven.Emotie ten top!

Through the fire

Through the fire

2011

In het heetst van de strijd wordt er met brandbommen gegooid. Een agent in beschermende kledij tracht aan de vuurzee te ontsnappen.

vuurwerk

vuurwerk

2010

Terwijl vuurwerk en allerlei vuurpijlen worden afgeschoten staan een groep agenten toe te kijken en te zorgen dat alles in goede banen loopt. De hemel schittert en toont tal van kleuren en motieven.

Smile!

Smile!

2012

Een man wordt levensloos aangetroffen. Een moord? Politie doet zijn vastellingen. In witte pakken komen ze ter plaatse om alles nauwkeurig te onderzoeken. Foto's van de plaats delict worden genomen.

Fallen angel

Fallen angel

2012

Avond in de stad. Een vrouw is gevallen. Dronken? Ziek? De politie komt ter hulp.

Remorse

Remorse

2012

Een misdrijf. Man wordt door de politie opgepakt en in de gevangenis geplaatst. Wat overblijft is spijt en waarschijnlijk een fikse boete in het verschiet.

Wild Girl

Wild Girl

2012

Een betoging. Mensen zijn ontevreden. Ze houden zich niet aan de regels. Ze willen gehoord worden in hun onvrede. Politie moet tussen komen. Een vrouw verweerd zich uit alle macht. Ze moeten geweld gebruiken om de orde te herstellen.

freeze !

freeze !

2011

Een donkere ruimte. Een verdacht geluid... wie is daar ? Wat is er gebeurd ? De politie zoekt alles af met het wapen in de hand.

licht uit spot aan

licht uit spot aan

2011

Het is feest. De voorstelling begint. De spots gaan aan en zorgen voor een prachtig tegenlicht. In dit tegelicht zie je het sylhouet van enkele agenten prachtig afsteken.

Orida power

Orida power

2011

Betogers doen een zitstaking. Men wil niet bewegen.  Enkele mensen van het politiefietsteam komen poilshoogte nemen. Er zit spanning in de lucht...

Baby blues

Baby blues

2011

Een ongeluk, een alarmerende situatie, wanhoop.... Een kind in gevaar. Een man in uniform brengt het in veiligheid !

licht in de nacht

licht in de nacht

2011

een brand .. ? een ongeval .. ? Politie en brandweer haasten zich ter plaatse en proberen alles in veilige banen te krijgen. Ondertussen geven alle lampen ter plaatse een zee van gekleurde lichten.

de nacht wacht wel

de nacht wacht wel

2010

Een wat troosteloze straat. Het is nacht. Lampen verlichten de straat. Een politiewagen passeert. Een agent houdt de wacht. Het hoertje kijkt er naar ...