Galerie

Samenscholingen, ongevallen, optochten, stakingen of gewoon "iets" gebeurd. Mensen komen kijken. Hulpdiensten komen ter plaatse. Dikwijls bij nacht en ontij... en dan is plotseling (bijna) iedereen weg...

uit 2014 tot 2015 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Around the fire

Around the fire

2015

Ontevreden mensen. Vakbonden roepen een staking bijeen. De warmte van een kampvuur brengt een beetje warmte en samenhorigheid.

Birdman

Birdman

2015

Stadscentrum. Avond. Ontevreden mensen. Men komt betogen, liefst onherkenbaar. Hier en daar wordt een brandje gesticht. Veiligheid staat op het spel.

Creepy clowns

Creepy clowns

2015

Betoging. Een explosieve toestand. Men steekt de stad in brand. Enkele betogers vinden een ludieke, clowneske manier om voor de dag te komen. 

Dancing Queen

Dancing Queen

2015

Onrust in de stad. Mensen betogen. Ze willen de boel op zijn kop zetten. Ze lopen, ze springen, ze gooien met allerlei... De veiligheidstroepen staan paraat! De rust zal zeker weerkeren.

Diamond rain

Diamond rain

2015

Avond in de stad. Regendruppels glinsteren als gekleurde diamanten in het licht. Een verliefd koppeltje heeft enkel oog voor mekaar.

Purple fuzz

Purple fuzz

2015

Centrum van een stad. Het is avond. Mensen komen bijeen. Is er iets gebeurd? Een ongeval? Een samenscholing? Veiligheidsdiensten zijn op komst.

Dark clouds are coming

Dark clouds are coming

2015

Donkere wolken aan de hemel. Een brand? Een ongeval? Nieuwschierigen komen kijken.

At Rescue

At Rescue

2015

Midden in de nacht. Hulp is nodig. Een brand? Een ongeluk? Brandweer is paraat!

Green rain

Green rain

2014

Nacht in de stad. De rust is weergekeerd. De regen maakt de straten weerspiegelend. Enkel met een paraplu kan je nog buiten komen. Een koppel staat er verlaten bij.

Total loss

Total loss

2014

Een drukke baan. Het is nacht. De Straatverlichting geeft een oranje gloed. Een crash. Een wagen Total löss. Gekwetsten. Veiligheidsdiensten komen ter plaatse. In een ambulance wordt iemand gereanimeerd. Wagen zal getakeld moeten worden.

Here we come

Here we come

2014

De stad bij nacht. Licht schiet door het donker. Politie komt er aan. Wat is er gebeurd? Allen uit de weg. Ze komen er aan.

Run, run

Run, run

2014

Een oproep voor politiehulp. Midden in de nacht. Een achtervolging wordt ingezet. Adrenaline begint te werken. Zullen ze hem of haar te pakken krijgen?

Night fever

Night fever

2014

Het centrum van de stad, in het midden van de nacht. Alarm gaat af. Politievoertuigen komen met flikkerlichten aangereden. Wat is er gebeurd? Wie weet meer?